Werkwijze

Werkwijze Een duidelijke

Een duidelijke werkwijze

Bij Metaalketen Hengelo houden we van een transparante werkwijze. We kennen onze klanten en hun wensen en spelen daar graag op in. U heeft altijd te maken met vakmensen die graag een stapje extra zetten om onze relaties het beste aanbod te doen. We beschikken over een ruime voorraad metalen waardoor we altijd op het juiste moment kunnen leveren. Indien gewenst kunnen we materiaal exact op maat leveren zodat uw proces versneld wordt.

Assortiment
Metaalketen Hengelo heeft een ruim assortiment metaal op voorraad waardoor we snel op uw vraag kunnen inspelen. Wanneer uw vraag buiten ons reguliere leveringsprogramma valt, dan gaan we via ons (inter)nationale netwerk van leveranciers voor u op zoek naar het juiste materiaal.
Innovatieve ontwerpen
Met ons innovatieve team zetten wij speciale wensen en ideeën om in tastbare producten. Lees hier meer over onze specials of neem direct contact met ons op om uw ideeën te bespreken.
Gunstige prijs
Wij kopen groot in op de nationale en internationale markt. U profiteert daardoor van een gunstige prijs, zelfs bij kleine bestellingen!
Snelle en correcte levering
Heeft u beperkte magazijnruimte of staat u niet te springen om al te grote voorraadinvesteringen? Geen nood. Wij beschikken, naast onze eigen opslagcapaciteit, over een magazijn in België dat ons meerdere keren per week uit een grote voorraad levert. Via een eigen bezorgservice zorgen wij vervolgens steeds voor een correcte en tijdige levering van uw order.
Kwaliteit door professionaliteit
Bij Metaalketen Hengelo gaat kwaliteit boven alles. Kwaliteitscontrole loopt dan ook als een rode draad door onze werkwijze. Het begint bij de ontvangst van uw order en loopt door tot en met het moment van afleveren. De controle omvat zowel de materiaalspecificaties als het logistieke traject. Om de kwaliteit te borgen zijn er interne audits en rapportages, maandelijkse verslagleggingen, leveranciersbeoordelingen en een duidelijk klachtenregistratiesysteem. U ziet het, wij stellen alles in het werk om maximale kwaliteit te leveren als het gaat om onze producten en onze dienstverlening.
We rijden jaarlijks
44491
KM om onze producten af te leveren
Wij eten jaarlijks
7835
stuks fruit tussen de middag
We besteden jaarlijks
739
uren aan interne opleidingen
Onze werkwijze

Samen werkt beter

metaalketen_voorraad_3

Leveranciers

Door onze jarenlange ervaring op de metaalmarkt hebben wij nauwe contacten met gerenommeerde producenten die onze visie op kwaliteit delen. Via dit uitgebreide netwerk vinden wij voor u altijd het kwaliteitsproduct dat u zoekt.

Duidelijkheid in communicatie

Bij Metaalketen Hengelo houden we van duidelijkheid. U heeft daarom te maken met één vast contactpersoon die uw aanvraag in behandeling heeft. Dat betekent dat u gedurende het hele traject, van aanvraag en offerte tot en met productie en levering, te maken heeft met één van onze specialisten.
Metaalketen Hengelo
metaalketen-abstract-1

Altijd op de hoogte

Wij zetten ons elke dag opnieuw in voor tevreden klanten. Metaalketen Hengelo werkt daarom met een Customer Relationship Management (CRM) klantinformatiesysteem. Zowel de klanthistorie als alle actuele informatie is steeds inzichtelijk. Hierdoor hebben we altijd de juiste informatie bij de hand om u optimaal van dienst te zijn.

Verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent verder kijken dan uw neus lang is. Wij hebben dan ook aandacht voor de neveneffecten van onze activiteiten. We recyclen bewerkingsafval, zoals aluminium spanen, en hergebruiken natuurlijke grondstoffen zo ecologisch mogelijk.
Metaalketen Hengelo - Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Opzoek naar een baan bij Metaalketen?

Het gaat goed bij Metaalketen. Wij zijn op zoek naar versterking van ons team. Graag willen we kennismaken met specialisten op junior-niveau die toe zijn aan een tweede stap in hun carrière.

    Stuur een bericht

    Stel hier uw vraag of plaats een opmerking.

    admin-ajax
    Bel ons: 074 243 64 55
    Of mail ons: info@metaalketen.com