Koper

Koper

Ruim assortiment aan

Bij Metaalketen kunt u koper kiezen uit een breed assortiment koperen platen, zowel vlak als met een hamerslag.

We hebben standaard verschillende afmetingen, diktes en hardheden op voorraad, waaronder zacht, halfhard en walshard koperplaat. Ook bieden we koperband aan op rol.
Daarnaast vindt u in ons assortiment diverse soorten koperstaf, zoals rondstaf, platstaf, vierkantstaf en zeskantstaf.

Gewicht berekenen

Verschillende legeringen

De standaard legeringen die wij aanbieden zijn E-Cu57 en SF-Cu. E-Cu is een zuurstofhoudend koper met een elektrisch geleidingsvermogen van minimaal 58m/ohm, mm2. We leveren deze legering in de vorm van staven (rond – vierkant en plat) en dikke platen (8-100 mm). E-Cu is relatief goed te verspanen. SF-Cu is een gedesoxideerd zuurstofvrij koper met fosfor. Deze legering komt voornamelijk voor in de vorm van ronde buizen en dunne platen (0.3 – 6 mm). Het is goed buigbaar/zetbaar. Heeft u speciale legeringen nodig zoals CuNi2Si, CuNi3Si, CuCoBe, CuBe2 of CuTP? Wij staan graag voor u klaar om u te helpen.

Download informatiesheet

Alle afmetingen en specificaties kunt u hier downloaden.

Koper MockUp copy
1
Alle vormen, maten en diktes
Specifieke maatvoeringen en kwaliteiten voor de gevelbranche. Tevens hebben wij goede mogelijkheden voor, de transportsector en de jachtbouw.
2
Voor elke branche en sector
Zowel in breedte als ook in diepte is er een ruime hoeveelheid aan platen, profielen, buizen, staven en andere vormen beschikbaar.
3
Maatwerk speciaalprofielen
Aluminium speciaalprofielen zijn een specialiteit van Metaalketen. De mogelijkheden in maatwerk aluminium profielen zijn eindeloos.
4
Zagen plaatwerk
We verzagen aluminium platen tot en met een dikte van 150 mm; daarboven besteden wij dit uit.

Een bron van inspiratie.