Aluminium

Aluminium

Ruim assortiment aan

Wij bieden een breed assortiment aan aluminium halffabricaten, met verschillende legeringen en maatvoeringen.

Onze selectie omvat standaard zetkwaliteiten, legeringen voor de verspanende industrie, zuurbestendige kwaliteiten en diverse “specials”.

Gewicht berekenen

Aluminium in alle vormen, maten en diktes

Of u nu op zoek bent naar platen, profielen, buizen, staven of andere vormen van aluminium, wij hebben het in alle vormen, maten en diktes. Ons uitgebreide leveringsprogramma staat onderaan vermeld.

Gegoten aluminium platen worden steeds populairder vanwege hun spanningsarme karakter en voordelige prijsstelling. Wij hebben een ruime voorraad aan verschillende dikten en beschikken over een grote platenzaag die platen tot 150 mm kan snijden. Mocht u nog dikkere platen nodig hebben (zelfs tot 500 mm!), dan kunnen wij deze binnen enkele dagen leveren.

Daarnaast zien wij veel potentieel in speciale tekening profielen van aluminium die tot nu toe niet ten volle benut worden. Wij staan klaar om met u mee te denken bij uw specifieke proces. Als een standaard handelsprofiel niet voldoet aan uw uitdaging, kunnen wij een special maken. De kosten voor het maken van de mal zijn vaak niet hoog en de minimale afname is meestal slechts 500 kg! Bezoek onze specials pagina voor meer informatie.

Aluminium voor elke branche en sector

Onze voorraad bevat ook specifieke afmetingen en kwaliteiten van plaatmateriaal voor de gevelbranche. Daarnaast bieden wij goede opties voor de transportsector, zoals 6×2 meter platen voor de jachtbouw. Wij zijn gespecialiseerd in het toepassen van aluminium in constructie, machinebouw, carrosseriebouw en de verspanende industrie, en staan klaar om u te adviseren over de mogelijkheden en beperkingen van aluminium.

Download informatiesheet

Alle afmetingen en specificaties kunt u hier downloaden.

Aluminium MockUp copy
1
Alle vormen, maten en diktes
Specifieke maatvoeringen en kwaliteiten voor de gevelbranche. Tevens hebben wij goede mogelijkheden voor, de transportsector en de jachtbouw.
2
Voor elke branche en sector
Zowel in breedte als ook in diepte is er een ruime hoeveelheid aan platen, profielen, buizen, staven en andere vormen beschikbaar.
3
Maatwerk speciaalprofielen
Aluminium speciaalprofielen zijn een specialiteit van Metaalketen. De mogelijkheden in maatwerk aluminium profielen zijn eindeloos.
4
Zagen plaatwerk
We verzagen aluminium platen tot en met een dikte van 150 mm; daarboven besteden wij dit uit.

Een bron van inspiratie.