Aluminium op rol

Aluminium op rol

Diverse mogelijkheden met aluminium op rol

Aluminium is een veelzijdig materiaal dat voor talloze toepassingen gebruikt kan worden. Bij Metaalketen Hengelo vindt u een breed assortiment aan aluminium materialen, waaronder aluminium op rol ofwel aluminium op band. Dit materiaal wordt rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd en kan op elke gewenste maat en in verschillende diktes geproduceerd worden.

Bij Metaalketen Hengelo kunt u kiezen uit diverse legeringen voor aluminium op rol. In ons assortiment vind u veelvoorkomende legeringen zoals:

  • 5 (1050A)
  • AlMg3 (5754)

Bent u op zoek naar een andere legering dan is maatwerk uiteraard ook mogelijk.

Bovendien denken wij graag met u mee over de levering van aluminium op rol. Wist u namelijk dat er verschillende mogelijkheden zijn? Zo kunnen wij het materiaal met of zonder folie leveren en bieden we diverse RAL-kleuren aan.

Wilt u meer weten over welke kleuren wij leveren? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. Dankzij onze uitgebreide kennis en informatie over aluminium zijn wij al ruim 35 jaar een betrouwbare sparringpartner voor meer dan 1200 klanten. Hierdoor kunnen wij altijd advies op maat bieden, zelfs als u niet precies weet wat u zoekt of speciale verzoeken hebt.

De vele toepassingen van een rol aluminium

De toepassingsmogelijkheden van aluminium op rol zijn zeer divers. Het materiaal komt veel voor in:

  • isolatiebranche
  • gevelbekleding
  • zetwerk
  • carrosserie-branche

Dankzij onze kennis en deskundig advies helpen wij u inspelen op de uitdagingen van morgen. Metaalketen Hengelo heeft ruime ervaring in én actuele kennis van de metaalmarkt. Bovendien kopen wij onze materialen wereldwijd in, zodat we altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. Maak gebruik van onze expertise, laat u adviseren en inspireren. Wij weten precies wat er op de markt verkrijgbaar is en kunnen altijd voldoen aan uw eisen.

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden van aluminium op rol? Neem contact met ons op of bekijk onze catalogus! Bekijk ook onze andere aluminium producten, zoals aluminium H-profielen, aluminium vierkantstaf, aluminium buizen, aluminium speciaalprofielen en aluminium bouwprofielen.

Jarenlange ervaring met aluminium op rol

Metaalketen Hengelo een groot assortiment aan platen en profielen van aluminium en roestvaststaal op voorraad. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij dit materiaal dan ook door en door. Veel van deze materialen maken wij zelf op maat en desgewenst voorzien wij ze van beschermfolie. Onze toegewijde medewerkers zijn bovendien zeer deskundig in het realiseren van specials, waaronder klantprofielen op maat! Wilt u meer weten over onze klantprofielen? Kijk dan op de pagina ‘Specials’. Als klantgerichte dienstverlener nodigen wij u graag uit om te profiteren van onze service. Welkom bij Metaalketen Hengelo!