Koper platen

Koper platen

Koper platen bij Metaalketen Hengelo

Zuiver koper kan zich zeer goed bewerken want dat is een zacht materiaal. Daardoor is koper ook eenvoudig vervormbaar. Als een roodachtig bruin metaal is koperook een duurzaam materiaal en een van de beste thermische geleiders dat niet roest. Hij heeft ook desinfecterende werking. Vanwege de gunstige eigenschappen en de bewerkingsmogelijkheden is koper toepasbaar in interieur en exterieur.

Metaalketen Hengelo is een gespecialiseerd bedrijf in metaal groothandel, aluminium profielen, non-ferro metalen en halffabrikaten, met een leveringsprogramma bestaande uit aluminium, roestvaststaal, messing, koper, brons in een veelvoud aan uitvoeringen.

Diverse Type Koper Platen

Metaalketen Hengelo is metaalhandelaar en heeft rvs platen en koper platen in verschillende legeringen. Plaatmateriaal in verschillende legeringen en diktes van 0,5 mm tot 150 mm op voorraad. Vierkant- en rondstaf in verschillende legeringen en afmetingen tot rond 500 mm. Standaardprofielen zoals buis en hoekprofielen, platstaf en speciaal profielen op wens van de klant.

Daarnaast leveren wij koper, messing en brons in diverse legeringen.

Klik hier voor meer technische informatie.