Kwaliteit en Certificering

Kwaliteit en Certificering

NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat

Op 9 mei 2022 heeft Metaalketen het ISO certificaat 9001:2015 behaald. Deze nieuwe norm is ontworpen om beter aan te sluiten op de uitdagingen van de huidige tijd. Ze zijn in de kern meer strategisch. Daarom ligt in de vernieuwde ISO veel meer nadruk dan voorheen op risicoanalyse en kennismanagement, maar ook op goed leiderschap. Wij zijn bijzonder tevreden dat wij als één van de eerste metaalhandelaren met deze nieuwe norm gecertificeerd zijn. Een laatste exemplaar van ons certificaat kun u met deze link downloaden.

Reach verklaring

Metaalketen Hengelo ontvangt met enige regelmaat de vraag om een REACH-verklaring op te stellen. Dit kan nodig zijn om als bedrijf bijvoorbeeld het CE-keurmerk te krijgen. Wij hebben daarom een verklaring opgesteld welke die u hier kunt downloaden.

In deze verklaring staat dat Metaalketen Hengelo levert volgens de relevante regelgeving en de volgende Europese verordening: (EG) 1907/2006

RoHS verklaring

Klik hieronder op het RoHS logo om onze RoHS verklaring in te zien.

Kwaliteit door professionaliteit

Metaalketen Hengelo kent een zeer professionele werkwijze die gericht is op het leveren van kwaliteit. De kwaliteitscontrole start bij ontvangst van uw order en loopt door tot en met het moment van afleveren. De controle omvat zowel de materiaalspecificaties als het logistieke traject. Er is tevens sprake van interne audits en rapportages, maandelijkse verslagleggingen, leveranciersbeoordelingen en een duidelijk CRM en klachtenregistratiesysteem. U ziet het, wij stellen alles in het werk om maximale kwaliteit te leveren als het gaat om onze producten en onze dienstverlening.
Hieronder ziet een voorbeeldscherm van Navision CRM

    Stuur een bericht

    Stel hier uw vraag of plaats een opmerking.

    Bel ons: 074 243 64 55
    Of mail ons: info@metaalketen.com