Aluminium rondstaf

Aluminium rondstaf

Metaalketen Hengelo is dé leverancier voor aluminium rondstaf

Bij Metaalketen Hengelo hebben we een grote voorraad aluminium rondstaf in verschillende legeringen, afmetingen en diktes. Het aluminium rondstaf kopen wij wereldwijd in, zodat u altijd topkwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs krijgt, zoals u van Metaalketen Hengelo gewend bent.

Wilt u weten welk rondstaf u het beste kan kopen? We adviseren u graag. Metaalketen Hengelo is al meer dan 35 jaar een trouwe sparringpartner voor onze klanten, jaarlijks helpen we meer dan 1200 bedrijven aan de beste materialen

Ruim aanbod aan legeringen voor uw aluminium rondstaf

De aluminium rondstaf wordt in veel verschillende legeringen geleverd. Standaard in ons assortiment vindt u deze veelvoorkomende legeringen:

  • AlCuMgPb (2007)
  • AlCuBiPb (2011)
  • AlMg4.5Mn (5083)
  • AlMgSi0.5 (6060)
  • AlSiMgBi (6026)
  • AlMgSi1 (6082)
  • AlZnMgCu1.5 (7075)

Ben u op zoek naar andere legeringen? Dat kan! We kijken graag met u mee. Zie ons leveringsprogramma voor de verschillende afmetingen en diktes. Staat uw gewenste afmeting niet in ons leveringsprogramma? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies.

Stafmaterialen voor verschillende sectoren

We leveren de aluminium rondstaf aan trouwe klanten in de constructie, machinebouw, carrosseriebouw, jachtbouw, verspanende industrie, voedingsindustrie, transport, automotive, utiliteitsbouw en apparatenbouw. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Daarnaast leveren we nog vele andere producten van aluminium. Denk bijvoorbeeld aan aluminium geperforeerde platen, aluminium staven, aluminium C-profielen, de aluminium vierkantstaf en platstaf, aluminium bouwprofielen en nog veel meer.

Aluminium als veelzijdig materiaal

De vele toepassingen van aluminium worden naar onze mening nog te weinig gebruikt. Wij willen graag meedenken met úw specifieke proces en wens, vaak is er veel meer mogelijk dan u denkt! Heeft u een uitdaging die niet kan worden opgelost met een standaard fabricaat? Dan denken wij graag met u mee voor een speciaal ontwerp. Van begin tot eind bent u betrokken bij het ontwerpen van de aluminium halffabricaten, zodat u precies weet waar u aan toe bent wanneer u het eindresultaat ontvangt. Neem gerust een kijkje op onze ‘specials’ pagina voor meer informatie, dan kijken we graag met u naar de mogelijkheden.

Wist u dat Metaalketen Hengelo niet alleen gespecialiseerd is in aluminium producten? Al meer dan 35 jaar heeft Metaalketen Hengelo een ruim assortiment én specifieke kennis van alle koper, rvs, messing en brons producten die er in de metaalbranche te vinden zijn. Daarnaast bent u bij Metaalketen Hengelo aan het juiste adres wanneer u speciale klantprofielen wilt laten produceren.

We denken van begin tot eind mee met uw vraagstuk, en zorgen ervoor dat u altijd de beste kwaliteit van het door uw gevraagde materiaal krijgt voor de beste prijs! De medewerkers van Metaalketen Hengelo zijn erg goed op elkaar ingespeeld. De werkzaamheden in onze veelzijdige branche vragen om inventiviteit en flexibiliteit. Het is belangrijk dat we onze theoretische kennis optimaal combineren met praktische vaardigheden. Onze focus ligt daarbij zowel op het leveren van productkwaliteit, goede prijzen én het zo goed mogelijk bedienen van onze klanten. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We gaan graag met u in gesprek! Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise in de metaalsector!