Aluminium lasfittingen

Aluminium lasfittingen

Een ruim assortiment aluminium lasfittingen en lasbochten

Bent u op zoek naar aluminium lasfittingen? Dan bent u bij Metaalketen Hengelo aan het juiste adres! Dit veelzijdige materiaal wordt vaak gebruikt in diverse branches, waaronder de jacht- en scheepsbouw, constructie- en designwereld. Metaalketen Hengelo biedt een variëteit aan lasfittingen, zoals standaard lassokken, lasnippels en lasbochten.

Lasfittingen in verschillende afmetingen

Lasfittingen zijn ideaal voor het creëren van koppelingen en verbindingen. Metaalketen Hengelo heeft ruime ervaring met de levering van de volgende lasfittingen:

Lasbochten:
  • 5754 (AlMg3); verkrijgbaar met een radius van 90 graden en 180 graden.
  • 6060 (AlMgSi0.5); verkrijgbaar met een radius van 45, 90 en 180 graden.
Lassokken:
  • 5754 (AlMg3)
  • 6060 (AlMgSi0.5)
Lasnippels:
  • 5083 (AlMg4.5Mn)
  • 6060 (AlMgSi0.5)

Wilt u meer informatie over de verschillende soorten lasfittingen? Wij vertellen u er graag meer over en adviseren u om een blik in onze catalogus te werpen. Heeft u behoefte aan maatwerk? Bij Metaalketen Hengelo zijn we gespecialiseerd in het produceren van speciale klantprofielen in diverse materialen. Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Aluminium lasfittingen op maat

Indien gewenst, kunnen lasfittingen op maat gemaakt worden. Metaalketen Hengelo kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar andere fittingen? Geen probleem, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste fittingen. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Naast ons assortiment in lasbochten, lassokken en lasnippels biedt Metaalketen Hengelo een breed scala aan andere profielen, zoals:

Aluminium U-profielen: aluminium profielen in de vorm van de letter U. Deze uitvoering wordt vaak gebruikt als afwerklijst of plaatomranding.

Aluminium T-profielen: aluminium profielen in de vorm van de letter T. Deze variant wordt veel toegepast in muur- en plafondconstructies.

Aluminium Z-profielen: aluminium profielen in de vorm van de letter Z. Deze uitvoering wordt regelmatig gebruikt voor afwerking, bijvoorbeeld van dakranden.

Meer dan 35 jaar leverancier van hoogwaardige aluminium lasfittingen

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om het vinden van het juiste materiaal? Metaalketen is al ruim 35 jaar een betrouwbare partner in metaalindustrie. We leveren al jaren producten van hoogwaardige kwaliteit tegen eerlijke prijzen aan onze klanten in de constructie, machinebouw, carrosseriebouw en verspanende industrie. We houden specifieke afmetingen en kwaliteiten van platen op voorraad voor de gevelbranche.

Tevens bieden wij goede mogelijkheden voor de transportsector, zoals 6×2 meter platen voor de jachtbouw. In ons assortiment vindt u verschillende uitvoeringen in aluminium, roestvrij staal, koper, messing en brons. De mogelijkheden zijn eindeloos, we gaan graag met u in gesprek over uw vraagstukken. Daarnaast begeleiden wij u van begin tot eind bij de produceren van uw productie om verrassingen te voorkomen en een succesvolle afronding te garanderen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we staan graag voor u klaar!

Bent u al bekend met de vele andere toepassingsmogelijkheden van aluminium? Bekijk ook eens onze aluminium hoekprofielen, aluminium rollen, geperforeerde aluminium platen, platstaf van aluminium en rondstaf van aluminium.