Aluminium vierkantstaf

Aluminium vierkantstaf

Verschillende maten aluminium vierkantstaf

Bij Metaalketen Hengelo hebben wij een breed assortiment aluminium staf op voorraad. Wij bieden de aluminium vierkantstaf aan in diverse afmetingen, diktes en legeringen. Mocht u vragen hebben of geïnteresseerd zijn in de vele mogelijkheden die wij bieden, neem dan gerust contact met ons op.

Kies uit verschillende legeringen voor uw aluminium vierkantstaf

De aluminium vierkantstaf is verkrijgbaar in verschillende legeringen. Mocht de gewenste legering niet beschikbaar zijn, dan kijken wij graag naar alternatieven voor u. Ons standaardassortiment omvat onder andere:

  • 5 (1050A)
  • AlCuMgPb (2007)
  • AlCuBiPb (2011)
  • 5 (6060)
  • AlMgSi1 (6082)
  • 5 (7075)

Heeft u behoefte aan specifieke afmetingen of diktes voor uw aluminium stafmateriaal? Neem dan zeker een kijkje in ons leveringsprogramma. Staat de door u gewenste afmeting er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden.

Maatwerk voor uw aluminium vierkantstaf

Indien gewenst kunnen wij het vierkantstaf op maat zagen. Dit is geen enkel probleem, wij leveren het aluminium vierkantstaf in elke gewenste afmeting. Onze medewerkers gaan graag met u in gesprek over alle mogelijkheden. Zoekt u stafmateriaal met afmetingen die niet standaard zijn? Dan kunnen wij dit op maat voor u produceren. Houd er echter rekening mee dat er een minimale afname van ongeveer 500 kg geldt. Bent u op zoek naar de juiste afmeting? Bekijk dan onze documentatie om uw gewenste afmeting te vinden.

Andere soorten aluminium staf

Naast de aluminium vierkantstaf biedt Metaalketen Hengelo ook andere varianten van stafmateriaal aan, zoals aluminium rondstaf, platstaf, zeskantstaf en halfrond staf. Aluminium is een veelzijdig materiaal dat beschikbaar is in verschillende uitvoeringen, maten, diktes en legeringen. We kunnen het ons voorstellen dat u niet precies weet welke uitvoering u nodig heeft. Bij Metaalketen Hengelo helpen wij al meer dan 35 jaar zo’n 1.200 klanten per jaar bij het vinden van de juiste producten voor hun specifieke behoeften. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met u in.

Via deze weg kunnen wij u leren kennen en uw branche en klantvraag begrijpen. Op basis daarvan weten wij welke specialist zich het beste kan bezighouden met uw vraagstuk. Onze medewerkers zijn getraind om met u mee te denken en geen vraagstuk is te ingewikkeld voor ons!

Diverse maatwerk mogelijkheden bij Metaalketen Hengelo

Als u op zoek bent naar maatwerk, dan bent u bij Metaalketen Hengelo aan het juiste adres! We staan in heel Nederland bekend als specialist op het gebied van klantgerichte oplossingen. Wij denken graag met u mee bij het oplossen van specifieke problemen, zoals maatvoering, toepasbaarheid en andere relevante aspecten met betrekking tot metalen producten. Zelfs standaardprofielen kunnen wij leveren in afwijkende hardheden. Dankzij onze goede relaties met verschillende fabrikanten en leveranciers kunnen wij uw complete bestelling probleemloos uitvoeren.

Bekijk ook eens onze vele andere toepassingen van aluminium, zoals het aluminium z-profiel, aluminium c-profiel, aluminium rondstaf, aluminium staven, aluminium overgangsprofielen en het aluminium t-profiel. Bij Metaalketen Hengelo zijn de mogelijkheden eindeloos.