RVS Profielen

RVS Profielen

Op zoek naar Rvs profielen? Bij Metaalketen Hengelo bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan materialen, waaronder Rvs profielen, koper platen, aluminium profielen, non-ferro metalen en halffabrikaten. Ons leveringsprogramma omvat verschillende uitvoeringen van aluminium, roestvaststaal, messing, koper en brons.

Wat maakt ons zo bijzonder op het gebied van Rvs profielen?

We hebben geperforeerde platen in diverse legeringen beschikbaar. Daarnaast hebben we een ruime voorraad aan plaatmateriaal met verschillende legeringen en diktes variërend van 0,5 mm tot maar liefst 150 mm. We bieden ook vierkante- en rondstaven aan in verschillende legeringen en afmetingen tot wel rond de 500 mm.

Naast deze standaardproducten hebben we ook materialen speciaal geschikt voor interieur- en standbouwsystemen. Voor decoratieve doeleinden hebben we een ruime selectie decoratieve platen beschikbaar. Ook aluminium platen en staven nemen een belangrijke plaats in ons assortiment in. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor koper, messing en brons in verschillende legeringen.