Aluminium Z-profielen

Aluminium Z-profielen

Metaalketen Hengelo is uw leverancier voor aluminium Z-profielen

Bij Metaalketen Hengelo kunt u terecht voor een breed assortiment aan aluminium profielen, waaronder het veelzijdige Z-profiel. Deze vorm wordt voornamelijk gebruikt in de jachtbouw, constructie, architectuur, carrosseriebouw en als decoratie.

Onze voorraad aan aluminium Z-profielen is groot en gevarieerd. Hierdoor kunnen wij verschillende afmetingen en legeringen aanbieden om te voldoen aan uw specifieke wensen.

Z-profiel aluminium verkrijgbaar in verschillende legeringen

Naast standaard legeringen zoals 6060 (AlMgSi0,5) en 6082 (ALMgSi1), bieden wij ook maatwerk aan. Bent u geïnteresseerd in aangepaste aluminium Z-profielen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Z-profiel van aluminium op maat gemaakt

Wanneer u op zoek bent naar op maat gezaagde aluminium Z-profielen, dan bent u bij Metaalketen Hengelo aan het juiste adres. Wij kunnen dit profiel leveren in elke gewenste afmeting. Let wel op dat er een minimale afname van een handelslengte geldt.

Ook niet-standaard maten zijn bij ons verkrijgbaar. Metaalketen Hengelo kan elk gewenst profiel op maat laten produceren, met een minimale afname van ongeveer 500 kg.

Om de juiste afmeting te vinden, kunt u onze uitgebreide catalogus raadplegen. Mocht uw gewenste maatvoering hier niet tussen staan dan adviseren wij u graag over alle mogelijkheden. Ook als we een bepaald profiel, maatvoering of legering niet op voorraad hebben, gaan we graag samen met u op zoek naar een passende oplossing.

Een groot assortiment aan aluminium profielen

Dankzij onze ruime ervaring van meer dan 35 jaar in de metaalbranche kunnen wij u uitgebreid advies geven over aluminium. Naast Z-profielen bieden wij ook een breed assortiment aan andere profielen, platen, buizen, staven en meer aan. Ons leveringsprogramma bevat diverse vormen en afmetingen van aluminium producten die geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

Wist u dat naast het aluminium Z-profiel, ons assortiment ook aluminium U-, T-, C- en H-profielen omvat? Elk van deze profielen heeft zijn eigen specifieke toepassingen in onder andere afwerking, constructie, architectuur en carrosseriebouw.

Als u twijfelt welk profiel het meest geschikt is voor uw behoeften, staan onze medewerkers voor u klaar om alle mogelijkheden van aluminium met u te bespreken. Naast overgangsprofielen, buizen, staven en lasfittingen bieden wij ook aluminium op rol aan.

Bij Metaalketen Hengelo zorgen wij ervoor dat u altijd advies op maat ontvangt van een medewerker binnen uw sector. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag bij het vinden van de beste toepassing voor uw bestelde aluminium producten.