Aluminium geperforeerde platen

Aluminium geperforeerde platen

Oneindig veel mogelijkheden voor uw aluminium geperforeerde platen

Metaalketen Hengelo biedt een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van geperforeerde aluminium platen. Deze platen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en legeringen, zodat u altijd het perfecte materiaal kunt vinden dat past bij uw specifieke behoeften. Onze standaard legeringen zijn onder andere

  • 1050 (Al99.5)
  • 5754 (AlMg3)
  • 5005 (AlMg1) – Is vooraf geanodiseerd, daarna geperforeerd.

Daarnaast kunnen we ook andere legeringen en kwaliteiten leveren indien gewenst. Bij Metaalketen Hengelo denken we graag met u mee om ervoor te zorgen dat u het beste materiaal kunt toepassen voor uw vraagstuk.

Verschillende perforaties voor uw geperforeerde aluminiumplaat

Wat betreft de perforaties bieden wij diverse mogelijkheden voor uw geperforeerde aluminium plaat:

Ronde perforatie: Bij een ronde perforatie zijn de gaten in het geperforeerde aluminium rond en wordt gespecificeerd door middel van een R en T. De R geeft de diameter aan van de perforatie. De T geeft de steek aan tussen de gaten in (gerekend van het hart van de gaten). Daarnaast wordt de doorlatendheid aangegeven met een percentage.

Vierkante perforatie: Bij een vierkante perforatie zijn de gaten in het geperforeerde aluminium vierkant en door middel van een C en U gespecificeerd. De C geeft de grootte aan van de vierkante perforatie. De U geeft de steek aan tussen de gaten in (gerekend van het hart van de gaten). Daarnaast wordt de doorlatendheid aangegeven met een percentage.

Sleufperforatie ronde hoeken: Bij een sleufperforatie zijn de gaten in het geperforeerde aluminium plat ovaal. Bij ronde hoeken geeft LR de grootte aan van de perforatie. De Z geeft de steek aan tussen de gaten in (gerekend van het hart van de gaten).

Sleufperforatie rechte hoeken: Bij een rechthoekige sleufperforatie geeft LC de grootte van de perforatie aan, en U de steek tussen de gaten in. Daarnaast wordt de doorlatendheid aangegeven met een percentage.

Klaverblad perforatie: Bij een klaverblad perforatie zijn de gaten in het geperforeerde aluminium in een vorm van een klaverblad. Ook hier wordt de doorlatendheid aangegeven met een percentage.

Puntkruis perforatie: Bij een puntkruis perforatie zijn de gaten in het geperforeerde aluminium in een vorm van een kruis. Ook hier wordt de doorlatendheid aangegeven met een percentage.

CDZ-perforatie: Bij een CDZ-perforatie zijn de gaten in het geperforeerde aluminium in de vorm van een ruit. De CD geeft de grootte aan van de perforatie. De Z geeft de steek aan tussen de verticale en horizontale gaten. Daarnaast wordt de doorlatendheid aangegeven met een percentage.

Geperforeerde platen van aluminium op maat
Wilt u graag geperforeerde platen van aluminium op maat? Dat is geen probleem voor ons. Bij grotere hoeveelheden kunnen wij elke gewenste afmeting leveren die u nodig heeft.

Naast geperforeerde platen bieden wij ook een breed assortiment aan andere aluminium platen. Voor verschillende sectoren hebben we diverse legeringen, afmetingen en diktes beschikbaar. Daarnaast bieden we ook decoplaten zoals propellerplaten, zondessin, hamerslag platen, stucco platen, diamant platen en noppenplaten.

Mocht uw gewenste aluminium plaatuitvoering niet in ons assortiment staan, geen probleem. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Metaalketen Hengelo koopt haar materialen wereldwijd in, wat betekent dat er genoeg mogelijkheden zijn om aan uw wensen te voldoen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u verder te helpen!