Aluminium C-profielen

Aluminium C-profielen

Metaalketen Hengelo is uw aluminium C-profielen leverancier

De aluminium C-profielen kenmerken zich door de vorm van de letter C. Juist door deze speciale vorm vinden deze profielen hun toepassing in diverse sectoren zoals jachtbouw, constructie, architectuur, decoratie en carrosseriebouw. Bij Metaalketen Hengelo hebben we een uitgebreide voorraad aan aluminium C-profielen, zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling. Bovendien bezorgen wij uw producten met onze eigen chauffeurs bij u thuis, maar afhalen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Graag maken wij met u een afspraak, zodat u persoonlijk uw profielen in onze vestiging in Hengelo kunt ophalen. De aluminium C-profielen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en legeringen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We sparren graag met u over alle mogelijkheden.

Diverse legeringen van aluminium C-profielen verkrijgbaar

Wij bieden diverse legeringen van aluminium C-profielen aan:

  • 5083 (AlMg4,5Mn)
  • 6060 (AlMgSi0,5)
  • 6082 (ALMgSi1)

Staat de gewenste legering niet tussen? Geen probleem! We onderzoeken graag de mogelijkheden voor andere legeringen. Vaak is er meer mogelijk dan men denkt!

Aluminium C-profielen op maat

Naast het standaardaanbod kunnen wij ook maatwerk leveren als het gaat om het zagen van het C-profiel op elke gewenste afmeting. Houd er echter wel rekening mee dat er een minimale afname geldt voor handelslengtes.

Bent u op zoek naar een C-profiel met specifieke afmetingen die niet voldoen aan de standaard maatvoering? Dan kunnen wij dit uiteraard voor u op maat laten produceren. Hierbij is wel een minimale afname van ongeveer 500 kg vereist. Om de juiste afmeting te vinden, kunt u een kijkje nemen in onze documentatie.

Een groot assortiment aan aluminium uitvoeringen

Naast aluminium C-profielen biedt Metaalketen Hengelo ook een ruime selectie andere aluminium profielvormen aan. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar U-profielen, T-profielen of Z-profielen? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Elke uitvoering heeft zijn eigen toepassingsmogelijkheden, zoals afwerklijsten, plaatomrandingen en dakrandafwerkingen. Voor meer informatie over de aluminium speciaalprofielen verwijzen wij graag naar onze catalogus.

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die Metaalketen Hengelo biedt naast alleen aluminium C-profielen. Aluminium is namelijk een veelzijdig materiaal dat op vele manieren gebruikt kan worden. Wij denken graag met u mee over uw specifieke vraagstukken en hebben meer dan 35 jaar ervaring in de metaalbranche. Niet alleen leveren wij diverse aluminium materialen, maar ook roestvaststalen-, koperen-, messing-, bronzen- en geperforeerde-, gaas- en strekmetalen materialen behoren tot ons assortiment. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te adviseren gedurende het hele productieproces, zodat het eindresultaat volledig aan uw wensen voldoet. Wij zijn gek van metaal en horen daarom graag van u!