Aluminium Bouwprofielen

Aluminium Bouwprofielen

Metaalketen Hengelo is uw bouwprofielenleverancier

Bij Metaalketen Hengelo vindt u een breed assortiment aan aluminium bouwprofielen. Onze profielen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, afhankelijk van het type bouwprofiel dat u nodig heeft. De lengtes variëren tussen 5000 mm en 6000 mm, passend bij het specifieke profiel. Als extra optie kunt u voor sommige uitvoeringen ook kiezen voor geanodiseerd aluminium. Bent u benieuwd welke aluminium bouwprofielen wij u kunnen leveren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Bouwprofielen worden op diverse manieren gebruikt, zoals bij gootlijsten, raamdorpels, dakranden, stoeltjesprofielen, kaderprofielen, borstelprofielen, afwerkprofielen, tafelranden, slijtstrippen en trapkanten.

Een veelvoorkomende legering is AlMgSi0.5 (6060).

Is dit niet de legering u zoekt? Geen probleem! Wij zoeken graag naar andere mogelijkheden zodat we de juiste legering kunnen leveren die aan uw wensen voldoet.

 

Wilt u maatwerk voor uw aluminium bouwprofiel?

In ons leveringsprogramma vindt u diverse types bouwprofielen. Staat uw gewenste bouwprofiel er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Vaak zijn er meer mogelijkheden dan u denkt en denken wij graag met u mee! Heeft uw bouwprofiel een specifieke zaagmaat nodig? Geen enkel probleem, wij kunnen het aluminium bouwprofiel in elke gewenste afmeting leveren. Houd er wel rekening mee dat er een minimale bestelhoeveelheid geldt.

Heeft u een bouwprofiel met een niet-standaard maatvoering? Dan kunnen wij dit op maat voor u produceren. Hiervoor geldt wel een minimale bestelhoeveelheid van ongeveer 500 kg.

De eindeloze mogelijkheden van bouwprofielen

Bij Metaalketen Hengelo werken we als team nauw samen. Ons werk in de metaalindustrie vereist inventiviteit en flexibiliteit, waarbij theoretische kennis gecombineerd wordt met praktische vaardigheden. We garanderen de klanttevredenheid door onze focus te leggen op het leveren van hoogwaardige productkwaliteit en het optimaal bedienen van onze klanten. De wereldwijde inkoop van materialen speelt daarbij een belangrijke rol.

Om altijd up-to-date te zijn, investeren we in training en bijscholing van ons team. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent aluminium en andere materialen. Daarnaast hebben we verschillende specialisaties binnen ons team, zodat we elke klant aan de juiste medewerker kunnen koppelen.

 

Maximaal maatwerk voor aluminium bouwprofielen

Bij Metaalketen Hengelo streven we naar maximale maatwerkoplossingen voor aluminium bouwprofielen. Onze ruime ervaring en actuele kennis van de metaalmarkt stellen ons in staat u te adviseren en inspireren. We weten wat er op de markt beschikbaar is en kunnen altijd voldoen aan uw specifieke eisen. Heeft u vragen over aluminium bouwprofielen of bent u benieuwd naar andere materialen die wellicht geschikt zijn voor uw project? Neem contact op met Metaalketen Hengelo en ervaar waarom jaarlijks meer dan 1200 opdrachtgevers zaken doen met ons: een prettige en succesvolle samenwerking.

Naast aluminium bouwprofielen bieden wij ook een breed scala aan andere toepassingen van aluminium, zoals aluminium rondstaven, aluminium Z-profielen, aluminium overgangsprofielen, aluminium T-profielen en aluminium buizen. Verken ons assortiment en ontdek de mogelijkheden van aluminium voor uw projecten.