Aluminium platstaf

Aluminium platstaf

Een breed scala aan aluminium platstaf

Aluminium platstaf wordt ook wel aluminium strips genoemd. Dit veelzijdige product wordt overwegend gebruikt in de metaalbewerking. Metaalketen Hengelo biedt aluminium platstaf in verschillende afmetingen, diktes en legeringen aan in haar assortiment. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over onderstaande materialen.

Veelvoorkomende legeringen voor aluminium platstaf

Metaalketen Hengelo kan verschillende legeringen leveren voor aluminium platstaf:

  • AlMg3 (5754)
  • AlMgSi0.5 (6060)
  • AlMgSi1 (6082)

Op verzoek kunnen wij eventueel andere legeringen laten produceren. In onze catalogus vindt u uitgebreide informatie over alle beschikbare afmetingen en diktes die Metaalketen Hengelo in haar assortiment heeft. Staat uw gewenste afmeting niet in ons leveringsprogramma? Neem dan contact met ons op. Jaarlijks helpen we meer dan 1200 klanten bij het verkrijgen van de juiste metalen producten. Altijd met de garantie dat u de beste kwaliteit én prijs krijgt voor uw producten. We importeren onze metalen producten uit de hele wereld, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de metaalsector.

Op maat gemaakte aluminium platstaf

Moet de platstaf op maat gezaagd worden? Geen probleem, wij kunnen de aluminium platstaf in elke gewenste afmeting leveren. Hiervoor geldt echter wel een minimale afname van een standaardlengte. Daarnaast kunnen wij maatwerk leveren met betrekking tot uw aluminium platstaf. Heeft u bijvoorbeeld platstaf nodig die niet aan standaardmaten voldoen? Dan kunnen wij deze uiteraard op maat voor u laten produceren. Hiervoor geldt echter wel een minimale afname van ongeveer 500 kg. Bent u op zoek naar de juiste afmeting? Neem een kijkje in onze documentatie om uw gewenste afmeting te vinden.

Diverse soorten aluminium stafmaterialen

Naast aluminium platstaf bieden wij ook andere varianten van stafmateriaal aan. Denk bijvoorbeeld aan aluminium rondstaf of aluminium vierkantstaf. Al deze stafmaterialen hebben we op voorraad in diverse maten en diktes. We kijken graag samen met u naar wat u nodig heeft. Daarnaast hebben we ook verschillende andere toepassingen voor aluminium, zoals aluminium hoekprofielen, aluminium bouwprofielen, aluminium lasfittingen en nog veel meer. Raadpleeg de catalogus voor ons volledige aanbod.

Specialist in alle metalen producten

Wist u dat Metaalketen Hengelo naast uitgebreide kennis over aluminium ook gespecialiseerd is in andere metalen producten? Dankzij meer dan 35 jaar ervaring in de metaalbranche kennen wij het materiaal als geen ander. Metaalketen Hengelo beschikt over deskundige medewerkers die alles weten over messing, koper, roestvrij staal, brons en geperforeerd-, gaas- en strekmetaal. Als u moeite heeft om het meest geschikte materiaal te kiezen voor uw vraagstuk, helpen wij graag mee. Metaalketen Hengelo wil meer zijn dan een ‘gewone’ partner voor haar klanten.

De kennis en ervaring in ons bedrijf worden gebruikt om klanten te verrassen met advies dat verder gaat dan het standaardantwoord op de vraag. Dit blijkt uit de manier waarop we klanten helpen om de juiste keuze te maken uit de vele soorten metaal die geleverd kunnen worden, maar ook door maatwerk te leveren waarmee opdrachtgevers snel hoogwaardige eindproducten realiseren. Deze aanpak resulteert erin dat Metaalketen Hengelo een onmisbare rol speelt in het productieproces van onze klanten.