Geperforeerd Gaas/Strekmetaal

Geperforeerd gaas/strekmetaal

Ruim assortiment aan

Bij Metaalketen vindt u een breed assortiment aan geperforeerd metaal.

We bieden standaard perforaties zoals ronde en vierkante perforatie, maar ook unieke vormen zoals klaverblad, klaverblad en gat, sleuf of ruit. Onze geperforeerde platen zijn verkrijgbaar in diverse metalen en legeringen, waaronder aluminium (99,5% of AIMg3), staal, sendzimir, roestvrij staal (AISI 304, 316 L, 316 Ti) en messing Ms 63.

Heeft u specifieke wensen? Bij Metaalketen hebben we de mogelijkheid om bijzondere uitvoeringen en exotische afmetingen voor u te laten ponsnibbelen of stansen.

Gewicht berekenen

Strekmetaal

Ook strekmetaal is bij ons verkrijgbaar. We hebben strekmetaal op voorraad in verschillende materialen zoals staal, sendzimir, aluminium en roestvrij staal. Afhankelijk van het gebruik leveren we het strekmetaal in de standaarduitvoering of in anti-slip varianten, platgewalst of decoratieve plaat. De gebruikelijke vorm van strekmetaal is met ruitvormige uitsparingen. Daarnaast kunt u bij Metaalketen terecht voor Square Mesh – vlakgewalst strekmetaal met bijna vierkante openingen. Dit kunnen we in verschillende metalen direct vanuit de fabriek leveren.

Gaas

Voor gaas bieden wij gepuntlast metaalgaas aan in staal, gegalvaniseerd staal en roestvrij staal. Met verschillende maasgroottes en draaddiktes heeft het gaas een doorlaat van 73% tot 92%. Daarnaast leveren wij geweven gaas in staal, gegalvaniseerd staal, roestvrij staal (AISI304 of AISI316), koper, messing en nichroom.

Download informatiesheet

Alle afmetingen en specificaties kunt u hier downloaden.

Geperforeerd MockUp copy
1
Alle vormen, maten en diktes
Specifieke maatvoeringen en kwaliteiten voor de gevelbranche. Tevens hebben wij goede mogelijkheden voor, de transportsector en de jachtbouw.
2
Voor elke branche en sector
Zowel in breedte als ook in diepte is er een ruime hoeveelheid aan platen, profielen, buizen, staven en andere vormen beschikbaar.
3
Maatwerk speciaalprofielen
Aluminium speciaalprofielen zijn een specialiteit van Metaalketen. De mogelijkheden in maatwerk aluminium profielen zijn eindeloos.
4
Zagen plaatwerk
We verzagen aluminium platen tot en met een dikte van 150 mm; daarboven besteden wij dit uit.

Een bron van inspiratie.