Metaalketen Sponsoring

Metaalketen Sponsoring

Metaalketen sponsort een o.a. een aantal maatschappelijke doelen en sport- en culturele verenigingen.

Sportclub Enschede Jeugdtoernooi

Het Metaalketen Hengelo Internationaal Jeugdtoernooi is een pupillentoernooi dat dit jaar voor de 8e keer wordt georganiseerd. Dit toernooi staat garant voor veel voetbalplezier, sportiviteit en gezelligheid.

X-Dance

Dansstudio X-DANCE is een hippe dansschool in Borne, Hengelo, Haaksbergen en Tubbergen waar dansers vanaf 3 jaar les kunnen volgen in verschillende dansstijlen. Metaalketen sponsort de reis naar Schotland; daar vindt het WK plaats!

Kijk op www.x-dance.nl voor meer informatie.

Sportparkplus

SportParkPlus is een initiatief van v.v. Rood Zwart uit Delden. Sinds 2010 werkt Rood Zwart aan de herontwikkeling van het terrein en de gebruikersfuncties. Daarmee streeft zij na een spil in de Deldense gemeenschap te worden en geeft zij invulling aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Metaalketen erkent het belang van een dergelijk project en is “Gouden Sponsor” geworden.

Avanti Glanerbrug

Het meidenteam MC2 van Avanti Glanerbrug is in het nieuw gestoken.

Kika/Sportclub Enschede

De selectie-elftallen A1, B1 en D1 van Sportclub Enschede zijn door Metaalketen voorzien van inloopshirtjes. Via Sportclub Enschede wordt ook Kika ondersteund.

Vriezenveens verzet

Vijf mannen uit Vriezenveen fietsen op 2 juni 2016 tot maximaal zes keer de machtige Alpe d’Huez op. Een bijzondere uitdaging om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Jasper Fransen is één van deze stoere mannen die wij goed kennen. Metaalketen is sponsor van zijn team. Voor de vorderingen kijk op je de site opgevenisgeenoptie.

Het Twentse Ros

Het Twentse Ros is een mountainbike vereniging die zich hard maakt voor haar leden. Zowel recreatief als ook wedstrijdrijders zijn er vertegenwoordigd. Metaalketen Hengelo is één van de trotse sponsoren.

Olympia ’28

Ook het meidenteam van Olympia ’28 in Hasselt heeft nieuwe trainingspakken dankzij Metaalketen Hengelo.

Per Wiggers

Per Wiggers, zoon van collega Wim, is een zeer talentvolle rijder die inmiddels aan het Johan Cruijff College in Enschede een opleiding volgt. Hij heeft al diverse prijzen gewonnen. Metaalketen draagt zijn financiële steentje bij aan zijn ontwikkeling.

    Stuur een bericht

    Stel hier uw vraag of plaats een opmerking.

    Bel ons: 074 243 64 55
    Of mail ons: info@metaalketen.com