Commerciele duizendpoot

Ben jij de commerciele duizendpoot die onze verkoop binnendienst komt versterken?

Metaalketen Hengelo is een vooraanstaande leverancier van aluminium, roestvast staal, koper, messing, brons en geperforeerde platen. Onze klanten zitten verspreid over het hele land en weten onze toegevoegde waarde als het gaat om voorraadhouden, snelle en accurate levering van metaal en het creatief meedenken over (alternatieve) oplossingen goed te waarderen. Om onze toegevoegde waarde nog verder te vergroten zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot die in de rol van commercieel medewerker binnendienst de spil is tussen onze klanten, de verkoop buitendienst, het magazijn en de administratie. Kortom, een uitdagende functie voor een ambitieuze, ervaren commerciële adviseur die een bijdrage wil leveren aan de verdere groei van Metaalketen Hengelo.

Wat ga je doen?

Zoals gezegd, als commercieel medewerker binnendienst ben je spil in de dagelijkse processen rondom jouw klanten. Je hebt dagelijks contact met je klanten om ze te adviseren, offertes uit te brengen en zorgt ervoor dat afgesloten orders conform afspraak worden geleverd. Je hebt daarvoor contact met collega’s van diverse afdelingen binnen Metaalketen Hengelo, maar ook met externe partners. Daarnaast ben je ook actief in het werven van nieuwe relaties. Door het contact met onze klanten en prospects ben je alert op marktontwikkelingen en signaleer je kansen voor Metaalketen Hengelo. Je merkt het, een dag in het leven van de commercieel medewerker binnendienst verveelt nooit en biedt veel uitdagingen voor iemand die houdt van klantcontacten en het ontdekken van nieuwe kansen en mogelijkheden. Wij geven je hiervoor alle ruimte en benodigde tools.

Wat heeft Metaalketen Hengelo jou te bieden?

We durven te zeggen: best veel! Je komt te werken in een dynamisch bedrijf met zo’n 30 medewerkers die iedere dag hun liefde voor metaal en onze klanten in de praktijk brengen. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te denken over de commerciële ontwikkelingen bij Metaalketen Hengelo. We hebben een relatief platte organisatie waardoor je stem wordt gehoord en er een sterke verbondenheid tussen de medewerkers is. We steken graag onze handen uit de mouwen voor onze klanten en gaan voor een optimale klantbeleving. Jouw rol hierin wordt beloond met een passend salaris, maar ook met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. De overige arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Technische groothandel.

Met wie willen we graag kennismaken?

Het zal je duidelijk zijn dat we op zoek zijn naar iemand wiens ambities parallel lopen aan de ambities van Metaalketen Hengelo. Om de functie goed te kunnen vervullen beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden; je weet mensen te enthousiasmeren en overtuigen en bent plezierig in de omgang. Daarnaast ben je betrokken en betrouwbaar en secuur. Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau en al enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt daarvoor een commerciële opleiding afgerond waardoor je ook Word en Excel beheerst.

En nu?

Ben je geïnteresseerd in de vacature, stuur dan een motivatiebrief met CV naar bk@metaalketen.com Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met Brigitte Kuipers: 074 243 64 55

We zien je reactie graag tegemoet!

    Stuur een bericht

    Stel hier je vraag of plaats een opmerking.

    Bel ons: 074 243 64 55
    Of mail ons: bk@metaalketen.com