Logistiek Medewerker

Word jij onze nieuwe, enthousiaste Logistiek Medewerker?

Metaalketen Hengelo is een belangrijke leverancier van aluminium, roestvast staal, koper, messing, brons en geperforeerde metalen platen. We hebben een goede reputatie opgebouwd door het op voorraadhouden van diverse soorten metaal waardoor we onze klanten snel en accuraat kunnen beleveren. Ons magazijn speelt hierbij een belangrijke rol. Hiervandaan worden dagelijks onze trucks geladen om de orders van onze klanten in heel Nederland te bezorgen. We zijn nu op zoek naar een Logistiek Medewerker die ons hierbij gaat helpen.

Wat is de rol van Logistiek Medewerker bij Metaalketen Hengelo?

Je bent als Logistiek Medewerker dagelijks actief met het laden en lossen van vrachtwagens. Je zorgt ervoor dat producten die worden geleverd op de juiste plek in het magazijn worden opgeslagen en worden geregistreerd. Daarnaast maak je orders op basis van de richtlijnen gereed voor transport naar onze klanten. Dit kan ook betekenen dat je metalen platen zaagt en knipt conform de wensen van de klant. Tenslotte zorg er je ervoor dat het magazijn ordelijk en schoon is.

Wat heeft Metaalketen Hengelo jou te bieden?

Metaalketen Hengelo is een dynamisch bedrijf waar we graag de mouwen uit de handen steken voor onze klanten. Als jij het leuk vindt om dagelijks actief in de weer te zijn, contact te hebben met collega’s, chauffeurs en een belangrijke rol wil spelen het tevreden houden van onze klanten dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. Je verdient een goed salaris conform de CAO Technische groothandel en we bieden je de mogelijkheid om verder te groeien in de organisatie.

Met wie willen we kennismaken?

We komen graag met je in contact als je een commercieel technische opleiding op LBO-niveau hebt en minstens 1 jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie. Daarnaast beschik je over een heftruck-certificaat en heb je kennis van metaal. Je bent daarnaast accuraat, ondernemend, betrouwbaar en hebt een goede fysieke gezondheid.

En nu?

Ben je geïnteresseerd in de vacature, neem dan contact op met Nico Jansen via 074 243 64 55.

We zien je reactie graag tegemoet!

    Stuur een bericht

    Stel hier je vraag of plaats een opmerking.

    Bel ons: 074 243 64 55
    Of mail ons: bk@metaalketen.com